0733 249 200

ReturnareReturul produselor se face in maximum 14 zile de la achizitionare. Clientul poate alege orice firma de curierat doreste pentru retur*.

(*) Cu exceptia Postei romane.

In cazul unui schimb/retur, taxele de transport revin in responsabilitatea clientului*.

(*) Exceptie fac situatiile speciale, cum ar fi defecte de fabricatie. 

Ordonanta de Urgenta a Guvernului numarull 34/2014 privind legea returnarii produselor prevede câteva exceptii, ca urmare a faptului ca unele produse sunt perisabile sau sensibile din punct de vedere al iginei. Astfel, iata tipurile de produse pe care nu le poti returna, chiar daca le-ai cumparat de la un magazin online:

  • produse sigilate din motive de igiena (lenjerie intima etc);
  • produse personalizate (cani sau tricouri personalizate etc);

Restituierea contravalorii produsului se poate face fara invocarea unui motiv, atata timp cat produsul este in aceleasi conditii in care a fost primit (este obligatorie prezenta etichetelor si a ambalajului original). Coletul trebuie exediat catre societatea SC LAUR GLOBAL SRL, la adresa : Sos Bucuresti-Urziceni nr 17, spatiul comercial H1M3, Afumati judet Ilfov, in coletul de retur trebuiesc adaugate factura/copia facturii produsului/produselor achizitionate, cat si CNP-ul si contul bancar in care se doreste restutuirea banilor. In lipsa unui cont bancar, banii se vor restutui in regim ramburs prin curier. In oricare dintre cele doua situatii, termenul maxim de restituire a banilor este de 30 de zile. 

Pentru schimbarea produsului/lor se va efectua o noua comanda pe site-ul www.diangelo.ro cu produsul/ele ce se doresc la schimb. La observatii trebuie mentionat ca este pentru schimb comanda . Noi vom trimite coletul iar cand va ajunge la destinatar, curierului responsabil i se vor inmana produsele comandate anterior si se va achita taxa de transport de 20 de lei in cazul in care nu exista alte diferente de pret.
Newsletter

Primeste pe email noutatile diAngelo si cele mai hot promotii!