0733 248 200

Politica de confidentialitateConform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecti vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC LAUR GLOBAL SRL  are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furniza si despre dumneavoastra un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este pentru a personaliza continutul  si anunÈ›urile, pentru a oferi functii de retele sociale si pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de retele sociale, de publicitate si de analize informatii cu privire la modul în care folosisti site-ul nostru. Acestia le pot combina cu alte informatii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeti sa continuati si utilizati website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. De asemenea date cu caracter personal, cum ar fii, adresa, numele, numarul de telefon, adresa de e-mail, CNP vor fii folosite pentru facturare si printarea documentelor de transport.

Nu sunteti obligati sa furnizati datele, acestea fiind necesare in scopul facturarii si expedierii coletului, cat si in scopuri publicitare . Refuzul dvs. determina anularea comenzii in lipsa datelor necesare pentru expedierea coletului. 

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: companiei de transport colete si companiei de advertising.

Daca nu doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC LAUR GLOBAL SRL nu bifati casuta de abonare la newsletter . Daca v-ati abonat deja la newsetter dar doriti sa nu mai primiti informatii cu privire la cele enumerate mai sus , in partea de jos a mail-ului primit bifati casuta de dezabonare newsletter .

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa  solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la contact@diangelo.ro . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitei.

 Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observatie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justite, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 Modalitatea de informare „verbal" se utilizeaza în mod exceptional, în situatia în care nu se poate realiza informarea în alte modalitati (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, daca acestea sunt înregistrate).

 
Newsletter

Primeste pe email noutatile diAngelo si cele mai hot promotii!